Style Selector
Layout Style
Boxed Background Patterns
Boxed Background Images
Color Scheme

Pim Bones De L’Ascherann

Pim-Bones werd als 2e geboren en wat waren wij hier blij mee!! Het was een forse pup en groeide de eerste weken als kool. Tijdens de nestperiode was hij erg relaxed, makkelijk in de omgang en veel respect voor andere honden. Bij de wekelijkse nestupdate werd hij erg gewaardeerd door onze volgers op sociale media en uiteraard hadden wij ook in de gaten dat Pim-Bones een prachtige reu kon gaan worden.

Om hem de kans te geven om uit te groeien tot een grote stoere reu hebben wij Pim-Bones voorlopig in eigendom gehouden en woont hij bij Martijn en Miranda en luistert hij naar de roepnaam Bones. Hier mag hij gewoon lekker huishond zijn, kattenkwaad uithalen en vooral groeien. Daarnaast is Martijn druk met de opvoeding. Hij volgt puppylessen en ook Bones zal al snel doorstromen naar de vervolglessen.

Bijna wekelijks zien wij Bones terug tijdens de training bij Anneke. Tijdens training helpen wij Martijn bij de opvoeding of andere vragen. Martijn doet het eerste deel van de training waarbij Bones netjes moet meelopen en opletten en stil moet gaan staan zoals op bijvoorbeeld een show. Vaak neemt Bianca hem daarna nog even over om hem goed voor te bereiden op een eventuele show en het samenlopen met Pien. Bones heeft een fantastisch werkwillig karakter en laat zich heel makkelijk begeleiden. Wij kunnen niet de in de toekomst kijken maar de toekomst zal wijzen of Bones een geschikte reu zal worden!