Style Selector
Layout Style
Boxed Background Patterns
Boxed Background Images
Color Scheme

Ready for take off ‘Raya’

De eerste die het nest mocht verlaten was het gele teefje en zij krijgt de naam ‘Raya’. Toen ik ’s nachts door had dat de bevalling wel erg dichtbij kwam en ik Arjen wakker maakte werd Pien ineens heel actief. Geheel zelfstandig kwam Raya ter wereld en was hiermee de eerstgeborene van Pien. Altijd een bijzonder moment.

Raya ontpopte zich als een sociaal en slim meisje. Vanaf het eerste moment dat de puppen meer gingen bewegen en af en toe de kist uit kwamen zocht Raya contact met ons. Niet op een dwingende manier maar ze zat heel rustig alles in haar eigen tempo te bekijken waarna ze dan wilde knuffelen of spelen. Ze volgden ons overal en was er letterlijk als de kippen bij als er wat veranderde in de kennel. Dit was echt een hele leuke ontwikkeling van dichtbij mee te mogen maken. Raya was een dappere pup die overal op af stapte en in de laatste week heb ik haar ook meegenomen met een wandelingetje door de straat. Onbevreesd stond ze de naderende auto’s te bekijken.

Raya gaat in Zuid Holland wonen bij een gezin met 2 kinderen. Wij wensen de nieuwe baasjes ontzettend veel plezier met deze ondeugd!

Deel dit bericht