Style Selector
Layout Style
Boxed Background Patterns
Boxed Background Images
Color Scheme

Ready for take off ‘Ravi’

Als 4e was het tijd voor de blauwe reu om naar zijn nieuwe huisje te gaan. In de kennel heeft hij de naam ‘Ravi’ gekregen maar zal thuis luisteren naar de naam ‘Sam’.

Sam was de kleinste van de twee reuen in dit nestje maar deed daar zeker niet voor onder. In het spel wist hij precies hoe hij zijn zin kon krijgen en blafte iedereen de juiste kant op. Wij zeiden weleens gekscherend ‘meneer de commandeur’ tegen hem omdat hij het altijd voor elkaar kreeg. Opvallend was zijn wens om lekker te slapen. Hij kon heel duidelijk aangeven wanneer hij er klaar mee was en ging dan lekker slapen. Nestgenootjes die hem durfden te storen hadden al snel door dat dit niet in dank afgenomen werd en lieten hem met rust. Het was dan ook een lekkere knuffelkont die na het spelen of eten zich lekker oprolde en bij je wilde liggen.

Ook Sam was een dapper hondje wat overal op af stapte en alles in zich opnam. Het mooiste moment met hem was misschien wel oud en nieuw. Als enige was hij wakker en liep een beetje rond door de kennel. Ik heb hem op de arm genomen en wij hebben samen bij het raam naar het vuurwerkspektakel staan kijken. Hoe mooi dat hij deze goede ervaring vast meeneemt in zijn rugzakje!

Sam mocht dan de kleinste zijn hij maakte wel zeer mooie ontwikkelingen door. Wij zijn dan ook zeer benieuwd hoe hij zich nog verder zal ontwikkelen en hebben zijn nieuwe baasjes gevraagd om hem eens op een show uit te brengen. Wij zijn benieuwd!

Sam woont in Overijssel en heeft alle ruimte om zich verder te ontwikkelen. Hij woont wel alleen in huis maar binnen de familie is er nog een grote hond aanwezig. Hopelijk worden ze dikke maatjes met elkaar!

Deel dit bericht