Style Selector
Layout Style
Boxed Background Patterns
Boxed Background Images
Color Scheme

Ready for take off ‘Rebel’

Als 3e ging teefje Roze ons huis verlaten en zij heeft vanuit de kennel de naam ‘Rebel’ gekregen en is als 2e geboren. Het was een flinke teef en dit heeft ze de gehele puppieperiode vast weten te houden. Ze groeide goed en ontwikkelde zich tot een stoere en sterke dame. Deed ze haar naam eer aan? Jazeker!!

Rebel was echt een rebels meisje en kon het haar nestgenootjes flink lastig maken. Zodra er een bakje eten was stond ze net als Raico vooraan en ze pakte wat haar toekwam. Met spelen was het ook een echte ondeugd en rondrennen door de kennel was dan ook haar favoriete bezigheid. Toch was het ook een ontzettend lief en aanhankelijk teefje wat genoot van wat tijd alleen. Als wij haar even apart namen in de woonkamer wilde ze graag op ontdekkingstocht. Ook spelen met Mexx hoorde daarbij. Dat ging soms best ruig omdat Mexx zo enthousiast werd van de puppen maar dat maakte Rebel niet zo veel uit. Zij rende wel weg en vond haar plekje onder een stoel om vervolgens weer te komen kijken.

Rebel zal thuis gaan luisteren naar de roepnaam ‘Noor’ en is in de bollenstreek terecht gekomen. Hier mag ze naar hartenlust tussen de weilanden rennen en wellicht zal Noor de bollenvelden straks wel verkennen vanaf de boot.

 

Deel dit bericht