Style Selector
Layout Style
Boxed Background Patterns
Boxed Background Images
Color Scheme

Ready for take off ‘Raico’.

De 2e die ons huis ging verlaten was onze buffel ‘Rhodoniet Raico de L’Ascherann’. Raico was de hekkensluiter bij de geboorte maar zeker niet de minste! Het is wel een behoorlijke praatjesmaker. Als hij zijn zin niet kreeg, of juist iets duidelijk wilde maken, dan begon hij te blaffen. En hoe! Menig filmpje zat meneer vooraan zijn verhaal te vertellen.

Raico was ook dol op eten. Het verse vlees smaakte hem goed en al snel liep hij gewoon dwars door de voerbak heen om alle restjes op te eten. Of hij at zoveel dat we hem gekscherend ‘Dik Trom’ noemde omdat hij echt even moest uitbuiken. Waar de andere puppen dan een lenig ren en vlieg spel hadden moest Raico zich verstoppen in een hoekje om niet onder de voet gelopen te worden. Niet dat hij dat erg vond, hij lag altijd heerlijk te slapen. Ook tijdens oud en nieuw was Raico de onbetwiste slaapkoning. Hij heeft niks meegekregen van het oorverdovende kabaal buiten en lag heerlijk in de bench te slapen.

Raico mag vlak bij ons blijven wonen en niet bij onbekende van de kennel. Vanuit het K-nest hebben Marlous en William ‘Kodi’ gehad. Kodi is helaas afgelopen jaar overleden en zij gaven aan wel weer een hond te willen. Raico gaat bij Marlous en William wonen en zal daar klaargestoomd worden om deel te nemen aan shows. Jullie zullen hem ongetwijfeld een keer tegenkomen! En omdat hij zo lekker dichtbij woont heeft er onlangs al een logeerpartij plaatsgevonden, hoe leuk is dat!

 

Deel dit bericht