Style Selector
Layout Style
Boxed Background Patterns
Boxed Background Images
Color Scheme

Q-Puppen week 6

De week startte met vereerd bezoek. Tiina en Peter, de eigenaren van de reu Lilla Eneby’s Y-Zack die wij voor deze dekking gebruikt hebben, kwamen naar Nederland! Deze dekking heeft ons niet alleen fantastische puppen gegeven maar ook veel nieuwe vriendschappen. Tijdens ons verblijf in Zweden zijn wij, samen met onze honden, heel hartelijk ontvangen, samen uit eten geweest en getoost op een vruchtbare dekking. Kortom, het was een fantastische tijd in Zweden! Nu was het aan ons om Tiina en Peter een hartelijk ontvangst te geven. Eerst hebben ze kennis gemaakt met Ko en Anneke en zijn daar 2 dagen verbleven. Ze hebben genoten van de omgeving en de gastvrijheid en de ruimte bij Ko en Anneke waar de honden lekker vrij konden lopen.

Op hun laatste dag in Nederland zijn ze de puppen wezen bewonderen. Ze waren blij verrast door de puppen die heerlijk open zijn en op nieuwe geurtjes en mensen durven af te gaan. Prachtig om te zien! Het was een fantastisch bezoek en ik vind het heel waardevol dat de reu-eigenaar langs is geweest om de nakomelingen van de mooie Zack te bewonderen!

Verder was het een drukke week met nog meer bezoek. De eigenaren van Hero, broer van Mexx, kwamen nog even snel langs en dit was een feestje. Helaas heb ik daar geen foto’s van maar Nikita heeft haar eigen fotosessie gehouden met een aantal puppen en gespeeld met Mexx en de puppen.

Halverwege de week viel het weer een beetje tegen en was het steeds regenachtig. Hierdoor moesten de puppen binnen blijven en hebben wij ze de ruimte gegeven om de keuken n de bijkeuken te ontdekken. Terwijl de wasmachine draaide, de droger aan stond en ook af en toe de vaatwasser zijn werk deed liepen de puppen gewoon rond. Het is goed voor de puppen om met dit soort normale huiselijke geluiden in aanraking te komen. De was doen is op deze manier nooit saai want net zoals hun halfzusje Pien willen ze alles wat de machine in gaat nog even besnuffelen.

Ook de nichtjes wilde op de valreep nog even knuffelen met de puppen. Woensdagavond is Ko naar ons toe gekomen om de zorg voor de puppen van ons over te nemen. Ko paste al vaker op als Bianca een hele dag moest werken. Nu ging Ko het hele weekend oppassen van donderdag t/m zondag omdat Bianca en Arjen een familieweekend hadden. Al ruim voor de dekking was dit gepland en besproken zodat dit niet voor problemen zou zorgen. Donderdag vroeg zijn Arjen en Bianca in de auto gestapt naar Disneyland en heeft Ko de verzorging van de puppen gedaan. Leuk dat wij per app toch op de hoogte werden gehouden van de voortgang en de puppybezoeken die ondanks onze afwezigheid gewoon doorgingen.

Geniet met ons mee van de leuke foto’s!

Deel dit bericht