Style Selector
Layout Style
Boxed Background Patterns
Boxed Background Images
Color Scheme

Q-Puppen week 5

Week 5 was een week die wij liever anders hadden gepland maar helaas besloot de gemeente dat onze tuin aan de beurt was voor een sanering van vervuilde grond. We hebben de puppen dus binnen moeten houden tijdens de graafwerkzaamheden. Op rustige momenten hebben ze naar buiten gedaan en als of het heel normaal was dat er een graafmachine achter het terras stond deden zij hun eigen ding. Grappig om te zien dat ze dit eigenlijk niet meekrijgen.

Omdat er veel beweging om het huis was hadden we een heel rustig plekje gecreëerd voor Mexx zodat zij niet alles meekreeg. Fantastisch dat dit gelukt is en zij alleen in de ochtend, als de werkmannen begonnen, even blafte. Daarna ging ze rustig slapen en ging de dag verder heel rustig door.

Deze week was het ook tijd voor Pien om kennis te maken met de puppen. Wij hadden haar al een paar keer laten snuffelen aan een pup op schoot. Hier deed ze erg voorzichtig mee dus ik had er alle vertrouwen in dat het goed zou gaan. En dat ging het!!! Fantastisch om te zien hoe snel de puppen doorhadden dat Pien geen melk gaf, toch stiekem even proberen, maar Pien sprong elke keer resoluut weg. Het was een mooi schouwspel om te zien en Pien was zo blij om met ze te spelen. Na deze eerste korte kennismaking waren de puppen zo moe dat het avondritueel van wegen niet door iedereen helemaal werd beleefd. De rode reu vond het wel prima en sliep op de weegschaal rustig verder.

Geniet met ons mee van de lieve foto’s!

Deel dit bericht