Style Selector
Layout Style
Boxed Background Patterns
Boxed Background Images
Color Scheme

Q-puppen week 4

Deze week startte heel warm dus het was tijd om de puppen met de buitenwereld kennis te laten maken. Ons terras was intussen veranderd in een waar puppyparadijs, 2 aparte gedeeltes zodat alles tegelijk naar buiten kon en veel speelgoed en schuilplekjes. Voor de puppen werd er een warm plekje gecreëerd met een lekker dit vetbed in de tipitent. Op deze manier was er voldoende beschutting voor de zon en voor de wind. Ook Mexx lag graag bij de puppen in de tipitent.

De puppen waren steeds kort actief, gingen dan lekker op onderzoek uit om vervolgens weer in een diepe slaap te vallen. En ja, de slaapposities werden steeds leuker 🙂

Doordat de puppen lekker naar buiten konden leren ze ontzettend veel. Wij wonen in het centrum dus er is altijd geluid om ons heen. Vlak naast ons staat een school dus ze horen altijd spelende kinderen. Ook is er wel veel verkeer door de straat heen. De geluiden hiervan waren zo af en toe wat spannend maar dat hindert niks. Al snel werd het als normaal ervaren.

Uiteraard kwamen de nichtjes met het mooie weer nog even langs om gezellig met de puppen te knuffelen. Goed voor de socialisatie van de puppen. Spelen lukt nog niet echt omdat ze in deze week vooral bezig zijn met het ontdekken van de omgeving. Zo af en toe pakken ze een speeltje maar ze zijn zich nog niet bewust van wat ze hiermee moeten.

Een drukke week maar erg leuk dat de ontwikkeling zo snel gaat!

Geniet met ons mee van de leuke foto’s!

 

Deel dit bericht