Style Selector
Layout Style
Boxed Background Patterns
Boxed Background Images
Color Scheme

Grand Champion

Händel-Hayfa de L’Ascherann

Op 8 jarige leeftijd behaalde Hayfa haar Nederlandse Veteranenkampioenschap. Een mooie aanvulling op haar reeds bestaande titels. De titel Grand Champion krijgt een hond als de volgende titels behaald zijn:

  • Nederlands Jeugdkampioen
  • Nederlands Kampioen
  • Nederlands Veteranenkampioen

Trots dat wij nu 2 teven in huis hebben met deze mooie titel Grand Champion!

 

Kan een afbeelding zijn van de tekst 'RAAD VAN BEHEER Jaemale 2018 GRAND CHAMPION NAAM HOND HANDEL-HAYFA DE L'ASCHERANN STAMBOOMNUMMER 2785624 RAS DUITSE PINSCHER GESLACHT TEEF EIGENAAR A.D. DE LANGE-JANSINGH Raad van Beheer, Amsterdam 2018 116 GC RoDeijDiecteur Rony Doedijns, Directeur' Kan een afbeelding zijn van hond en buitenshuis

Deel dit bericht