Style Selector
Layout Style
Boxed Background Patterns
Boxed Background Images
Color Scheme

Q-puppy’s verwacht!

Onlangs hebben Arjen en Bianca hun reis naar Zweden via Instagram gedeeld. Met veel plezier hebben zij genoten van het mooie Zweden, het winterse landschap en de vriendelijke mensen. Het was een warm welkom om contact te leggen met een collega fokker, Lilla Eneby’s, en met de eigenaar van één van hun gefokte reuen, Lilla Eneby’s Y’Zack in eigendom van Tiina en Peter.

De reis naar Zweden is tot stand gekomen nadat Mexx loops was geworden. Op Valentijnsdag heeft Mexx kennis gemaakt met de reu Lilla Eneby’s Y’Zack. Deze liefde is niet onbeantwoord gebleven! Half april kunnen wij puppen verwachten uit deze combinatie!

Graag bedanken wij Tiina en Peter voor het vertrouwen dat wij Y’Zack mochten gebruiken en uiteraard danken wij ook Lilla Eneby’s voor de aanbeveling van onze Mexx bij deze reu!

Voor interesse kunt u contact met ons opnemen!

Deel dit bericht