Style Selector
Layout Style
Boxed Background Patterns
Boxed Background Images
Color Scheme

Grand Champion

Corelli-Cara de L’Ascherann

Op het moment van aanvragen van dit kampioenschapsdiploma is Cara ruim 15,8 jaar. Hoe mooi als ze er nog bij aanwezig kan en mag zijn als het diploma op de deurmat valt. De titel Grand Champion krijgt een hond als het de volgende titels heeft gekregen:

  • Nederlands Jeugdkampioen
  • Nederlands kampioen
  • Nederlands Veteranenkampioen

Cara heeft alle drie de titels gekregen en mag zich dus Grand Champion noemen.

 

Kan een afbeelding zijn van de tekst 'RAAD VAN SEHEER savers 2015 GRAND CHAMPION NAAMHOND CORELLI-CARA DE L'ASCHERANN STAMBOOMNUMMER 2607573 RAS DUITSE PINSCHER GESLACHT TEEF EIGENAAR A.D. DE LANGE-JANSINGH GC Raad van Beheer, Amsterdam 2015 Doedijns, RonyDoedijns,Directeur Directeur S' Kan een afbeelding zijn van hond en buitenshuis

Deel dit bericht