Style Selector
Layout Style
Boxed Background Patterns
Boxed Background Images
Color Scheme

Maastricht 26 september 2021

Op zondag 26 september deden er drie honden van onze kennel mee aan de Dogshow in Maastricht. De ineens vervroegde start zorgde voor een vroege start van de dag. Helaas kon Anneke niet aanwezig zijn omdat de snelweg dicht was en zo reed Bianca alleen met 2 van de 3 honden richting Maastricht. Bij de deur afgesproken met Saskia die Hero mee had en zo startte de dag alsnog gezellig met een fijn ontvangst van onze showvrienden. Ook goede vrienden Dorette en Martijn sloten nog snel aan met hun eigen teefje.

Als eerste was Hero aan zet en Saskia heeft hem weer keurig voorgebracht. In alle rust ging hij door de ring heen en toonde een prachtig gangwerk. Dit werd beloond met een mooie 1 Uitmuntend in de kampioensklasse. Aan het eind van de keuring mocht hij nog terugkomen om tegen alle eerste geplaatste reuen te lopen. Ook dit ging fantastisch en mocht hij plaatsnemen achter het eerste bordje en werd hiermee Beste Reu!

Daarna kwam de jeugdklasse voor de teven waarin Pien uitgebracht werd door Bianca. Pien liep samen met Naleks Treasure Uesti van Dorette in de ring. Beide jonge teefjes deden het fantastisch en lieten zich goed door de ring geleiden. Pien was er vandaag goed bij en liet een mooi gangwerk zien. Ook het tonen van de tanden en het betasten liet zij goed toe. Na een laatste gezamenlijke ronde mocht Pien plaatsnemen achter het eerste bordje met een mooie Uitmuntend! Bij de ronde voor Beste teef mocht Pien ook meelopen en werd zij uitgebracht door onze Duitse vriendin Saskia omdat Bianca met Mexx klaar stond. Voor een eerste keer tegen al dat volwassen geweld heeft Pien zich goed staande gehouden maar zat er geen verdere plaatsing in.

Dorette kreeg met Naleks Treasure Uesti een 2 Uitmuntend in de jeugdklasse.

Na een snelle wissel en omschakelen kon Bianca Mexx overnemen van Saskia die Mexx al klaar had gezet voor de kampioensklasse. Bianca kon bijna gelijk weer terug de ring in om Mexx uit te brengen. Mexx liet zich goed zien in de ring en kreeg hiermee een 2e plaats met de kwalificatie Uitmuntend. Na de laatste ronde voor de teven werd er heel snel gestart met de ronde voor Beste Teef en moest Mexx klaar staan als reserve. Hiervoor mocht Mexx ook de ring in komen en liet zij zich nog een keer goed zien. Dit werd gewaardeerd met een mooie plaatsing als Reserve Beste Teef.

Nogmaals grote dank aan iedereen die ons vandaag heeft geholpen op welke manier dan ook om onze honden uit te brengen!! Zonder deze hulp was het niet gelukt!! Team De L’Ascherann heeft weer goed gedaan vandaag en wij zijn trots en blij weer naar huis gegaan.

Roniris Gabr Hero

Deel dit bericht