Style Selector
Layout Style
Boxed Background Patterns
Boxed Background Images
Color Scheme

Internationale Dogshow Luxemburg 4 september

Soms kun je niet met z’n alle tegelijk naar dezelfde show. Vandaag hadden wij ons opgesplitst. Bianca is samen met Ko naar Zwolle gegaan en Anneke is samen met Carin afgereisd naar Luxemburg voor een internationale Dogshow. Na een lange rit zijn ze vrijdag avond aangekomen om hier te overnachten. Zaterdag 4 september was het aan Tiger om zich te laten zien tegenover andere nationaliteiten. Een spannende dag met een prachtig resultaat!! De keurmeester van vandaag was Mevr. Josée Marie-Josée Melchior Schlechter (Lux).

Tiger kwam uit in de Kampioensklassen en kreeg hier de mooie kwalificatie van 1 Uitmuntend! Hier bleef het vandaag niet bij. Anneke wist haar zenuwen onder controle te houden en hiermee kon Tiger zich goed laten zien. Na de kampioensklasse mocht Tiger terug komen voor de kwalificatie van Beste Reu en ook dit wist hij te winnen!

Tiger behaalde in totaal de CAC, CACIB en de BOS titel. Hiermee heeft Tiger de laatste punten weten te behalen voor het Luxemburgs- en het Internationale kampioenschap!! Knap gedaan!!

Deel dit bericht