Style Selector
Layout Style
Boxed Background Patterns
Boxed Background Images
Color Scheme

Succesvolle dag in Gelsenkirchen!

Zondag 22 augustus stond de Duitse Winner show in Gelsenkirchen op het programma. Er was regen en donder voorspeld en wij hadden geen idee hoe onze honden zich zouden showen in dit weertype. Toch zijn wij vol goede moed naar Gelsenkirchen gereden en hebben wij gelukkig het zonnetje meegebracht. Het was een prachtige dag op een mooi terrein. De keurmeester van vandaag was Mevr. J. Werner (D).

De keuring begon met de reuen en van onze drie ingeschreven honden was Tiger als eerste aan zet. Hij stond in de kampioensklasse en de keurmeester heeft in deze klasse alle honden jammer genoeg een ZG gegeven.

Daarna was het aan Pien om de ring in te gaan. Pien kwam uit in de puppyklasse en liet zich uitstekend zien. Wel was ze nog iets te enthousiast toen de keurmeester haar wilde betasten en het gebit wilde bekijken. Gelukkig nam de keurmeester de tijd en kreeg Pien de kans om iets te kalmeren. Daarna kon ze haar probleemloos betasten en het gebit bekijken. Het lopen deed Pien uitstekend en zelfs de bekende driehoek heeft ze goed meegelopen. Dit resulteerde in een mooie Veel Belovend en Beste Puppy!

Als laatste mocht Mexx zich presenteren in de kampioensklasse. Mexx had weer een en al oog voor Bianca en liet zich keurig door de ring begeleiden. Ook het betasten, gebit bekijken en het opmeten liet ze keurig toe. Dit alles resulteerde in een mooie eerste plaatsing met een Uitmuntend. Hierna mocht ze terugkomen voor de rond Beste Teef. Ook hier werd ze weer als eerste neergezet en werd ze beste teef. Als laatste liet de keurmeester haar nog terug komen om de beste van het ras te kiezen. Bianca heeft aardig wat rondjes gelopen maar zeker niet voor niets. Mexx kreeg de titel BOS!!

Met de resultaten van vandaag behaalde Mexx haar laatste CACIB punt en werd zij direct Internationaal Kampioen!!! Een prachtige titel waar wij erg trots op zijn!

 

Deel dit bericht