Style Selector
Layout Style
Boxed Background Patterns
Boxed Background Images
Color Scheme

Q-puppen week 2

De tijd vliegt en we hebben de 2e week van de puppytijd er alweer op zitten. Aan het eind van de eerste week hadden de puppen het gewicht al verdubbeld. Mexx zorgt er weer goed voor met vette melk. Toch staat deze week nog erg in het teken van veel slapen en vooral drinken aan de melkbar. Het blijft een mooi gezicht hoe puppen op de geur hun moeder weten te vinden en een uier weten te bemachtigen.

Mexx wordt al wat losser en neemt zo af en toe tijd voor zichzelf en zoekt dan een plekje buiten de werpkist om te gaan slapen. Liefst wel zo dicht mogelijk bij de kist dus daar hebben wij dan ook een plekje voor gecreëerd. Bij het geringste gepiep staat ze wel weer klaar voor haar kroost en duikt de werpkist in om te voeden. Toch wilde ze met het mooie weer ook wel even een halfuurtje in de zon genieten en zocht ze buiten een rustig plekje op.

Aan het einde van de tweede week is de ontwikkeling van het zicht op gang gekomen. De oogjes gaan langzaam open, al zien ze nog weinig. Met de oogjes open krijgen de puppen allemaal een eigen gezicht. Ook zijn de eerste tekenen zichtbaar dat ze iets kunnen horen.

In de werpkist ligt een mooie rups en een lange slang en de puppen vinden het prachtig om hieronder te kruipen. Er steken dan alleen wat pootjes onder vandaan. Ook de hoekjes van de werpkist zijn een favoriete plek om in te hangen en dit zorgt weer voor leuke foto’s van onze ‘hangjeugd’.

Mexx staat het goed toe dat wij erbij gaan zitten en zo kunnen Bianca en Arjen uren genieten van kijkplezier. Genieten jullie mee?

Deel dit bericht