Style Selector
Layout Style
Boxed Background Patterns
Boxed Background Images
Color Scheme

Update Website

Nieuwe website beschikbaar!

Na enige tijd zonder werkende site te hebben gezeten leek het ons een mooi begin om bij het opstarten van de fokplannen de site ook weer te vernieuwen. Wij krijgen hierbij hulp van onze webmaster Martijn Knegt. Alle in’s en out’s van de site, wat waar hoort te staan en hoe het erop gezet kan worden en wat de mogelijkheden zijn, niks is hem te gek!! Martijn, ontzettend bedankt voor al je hulp!!!

Het vernieuwen en vullen van de website neemt veel tijd in beslag. Op dit moment staat het belangrijkste er weer op. Ook de honden die ingezet kunnen worden voor de fokkerij staan weer op de site. Neem vooral eens een kijkje bij ‘Onze honden’. Het kost even wat tijd maar ook de oudere berichten keren straks weer in korte vorm terug op de site. Zo komen alles nesten erop te staan zodat dit een mooi overzicht oplevert van onze fokgeschiedenis.

Hopelijk kunnen wij later dit jaar weer wat shows bezoeken en deze uitslagen zullen dan ook op de site vermeld gaan worden. Wil je ons volgen en ben je benieuwd wat wij allemaal meemaken? Volg ons dan door af en toe op de site te kijken of volg ons op Instagram of Facebook!!

Fijn weekend!!!

Deel dit bericht