Style Selector
Layout Style
Boxed Background Patterns
Boxed Background Images
Color Scheme

Roniris Gabr Hero De L’Ascherann

Een Russische Prins en Nederlands Kampioen!! Hero kwam tegelijk met Mexx naar Nederland om hier bij Saskia en Misja en hun gezin te gaan wonen. Voor Saskia en Misja was het alweer even geleden dat er een Duitse Pinscher door hun huis rende. In het verleden hebben zij de reu Cyrus-Bono de L’Ascherann gehad. Ook Bono was een dekreu die met veel succes op shows uitkwam.

Hero mocht in eerste instantie vooral lekker groeien, leren, spelen, eten en slapen. Hij heeft ruim de tijd gekregen om zich te gaan ontwikkelen, zowel lichamelijk als zijn karakter. Hero is van jongs af aan overal mee naar toe geweest, puppylessen, voetbal, familie en vrienden. Ook Saskia volgde vanaf het begin ringtraining bij Anneke en ging ze met Hero naar shows in binnen- en buitenland. Niet geheel onbelangrijk, toen hij net een jaar was behaalde hij al zijn eerste Crufts Kwalificatie en met 24 maanden was hij direct Nederlands Kampioen! Niet alleen met Saskia doet hij het erg goed op shows, ook in de juniorhandling komt Hero zo af en toe uit met de kinderen van Saskia en Misja. Het is een mooi gezicht hoe hij vol aandacht met de kinderen meeloopt.

Het mag duidelijk zijn dat Hero naast dekreu ook gewoon een heerlijke gezinshond is geworden. Hij mag lekker mee op lange wandelingen, spelen in de tuin met de kinderen en gaat lekker mee op kampeervakanties met het hele gezin. Daarnaast is Hero ook een sportmaatje tijdens de handloopsessies van Saskia. Met gemak loopt hij kilometers mee wat zijn gangwerk alleen maar sterker heeft gemaakt.

Hero is uitgegroeid tot een mooie en gespierde reu met een fantastisch karakter!

Testuitslagen:

  • HD A
  • Ogen vrij
  • D/D
  • vWW vrij

Showresultaten:

  • Nederlands Jeugdkampioen
  • Nederlands Kampioen 2020
  • Internationaal Kampioen 2022

Hero is voor dekkingen beschikbaar. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.