Zomer 2006            
               
 
 
 
 

Met z'n allen naar het bos voor een wandeling is leuk en begint stee vast met het nodige graafwerk van Aïda op zoek naar konijnen en muizen.

Maar soms kom je boomwortels tegen en die bijt je dan ook gewoon door.

Ortiz en Cara hebben ontdekt dat je behalve tikkertje ook verstoppertje kunt spelen en gebruiken dan graag de gaten die Aïda gegraven heeft. In een warme zomer als 2006 is een flinke plas helder water ook erg handig om je dorst te lessen en het zand tussen de tanden weg te spoelen. Als eigenaren met je eigen roedel op de foto gebeurt niet zo vaak en als er dan een fotograaf in de buurt is moet je van de gelegenheid gebruik maken.

Een boswandeling van anderhalf uur is voor een pup van 3 maanden oud natuurlijk een veel te grote belasting, een wandelwagentje van 35 jaar oud doet dan nog uitstekend dienst. Cara gooit al haar charmes ondanks haar jeugdige leeftijd in de strijd en wint de harten van vele wandelaars.

Haar zelfbewuste houding is ideaal bij het poseren voor de fotograaf.
 
De eerste foto na een boswandeling van onze uitgebreide roedel. Kleine Cara valt voor de bloemenbak amper op maar zit wel heel parmantig in de rij.