HONDENVRIENDEN
           
  2005        
           
       
           
   
 

Wij krijgen vaak bezoek van onze hondenvriendjes en dat vinden we erg fijn, want daar kunnen we dan lekker keet mee schoppen en na afloop uitgeteld in de mand liggen.

We gaan ook wel eens met de hele clan op bezoek en maken daar bij onze Pinscher vrienden in Duitsland een lange wandeling.

 
2004
 
             
     
 
     
 
2003
 
               
 
     
 
       
 

In 2003 is Indy l' Admiroir geboren en komt regelmatig even aan. De baasjes van Indy komen even een kopje koffie drinken en dan gaat de reis weer verder naar Paaslo. Na een paar weken is Bagheera weer een poosje bij ons geweest maar ze kunnen nog goed met elkaar opschieten.

Kobi en Jan (mijn zus & partner) hebben hun tweede Duitse Pinscher uit Noorwegen gehaald bij de Duitse Pinscher kennel Stallvaktens. Baluba is gelijk door De L' Ascherann Pinschers in hun harten gesloten. Ze spelen vaak en zijn telkens weer opnieuw blij als ze elkaar zien.

 
2002
 
     
   
     
 
2001
 
   
 
 

Ook andere rode puppen komen wel bij ons op bezoek om te socialiseren met andere zwart-rode Duitse Pinschers. In de bakfiets gaan Laika en Acda graag mee een korte rit maken bij mooi weer of een wandeling langs de bosrand opzoek naar muizen.

Boscha de rode Duitse Pinscher heeft Ascher weer opgevrolijkt nadat Ascher's grote voorbeeld Verdi een lief hondje zonder stamboom dood was gegaan. Boscha is de eerste Duitse Pinscher van Kobi en Jan geweest. Helaas mocht Boscha niet erg oud worden maar we hebben wel erg van haar genoten.

2000