Roedel 2006
   
 
 
 

Bij opgroeien hoort ook van alles ontdekken en zo kan het gebeuren dat wij Cara betrapten boven op de keukentafel op zoek naar wat lekkers.

Ortiz vindt vogels ontzettend interessant en strategies opgesteld onder een struik kun je goed de aan en afvliegroutes van de vogels bekijken.

Zeer leerzaam is het voor ons om te zien hoe honden in een grotere roedel zich gedragen en elkaar corrigeren en soms ook met elkaar een macht vormen die op de “denkbeeldige” vijand afstormen. Hardlopers en fietsers worden dan met veel lawaai begeleid en in hun ogen weggejaagd. Met het ouder en dus groter worden van Cara gaat ze steeds meer op haar moeder lijken en ook heeft ze veel van de uitstraling van grootmoeder Aïda. De foto's hier boven zullen voor velen dan ook een zoekplaatje zijn.
       
Wat geen enkele andere hond uit de roedel durft, n.l. in de bench van Berlin gaan die erin ligt te slapen, durft Cara wel met haar onbevangenheid en tot onze verbazing accepteert Berlin het ook nog. Cara doet net of ze gek is en springt boven op Berlin en gaat liggen donderjagen. Als ze moe wordt dan gaat ze lekker tegen haar moeder aanliggen en gebruikt Berlin als hoofdkussen.
       

Door de geboorte van ons C-nest is ook onze eigen roedel weer uitgebreid met een jonge teef. Haar naam Corelli-Cara, roepnaam Cara.

Een pup erbij levert altijd weer vertederende plaatjes op en als ze dan ook nog zo ondeugend en fotogeniek is als Cara dan is foto's maken zeker geen straf. Cara is een heel spontaan en speels hondje dat heel graag uitdaagt en met veel lawaai probeert indruk te maken op haar moeder Berlin en op Ortiz. Zo gezegd “klein maar dapper” probeert ze haar plaats in de roedel te verwerven.