SHOWS
             
shows
2012

   
   
KCM Oldemarkt 9 november 2013
   
Na een spannende strijd werd Berlin uitgeroepen tot Clubwinnaar 2013. In de morgen had ze al de Veteranenklasse gewonnen en na de pauze werd ze eerst Beste Teef en vervolgens versloeg ze haar kleinzoon Kodi en werd daarmee Clubwinnaar 2013 en tevens Beste Veteraan. Met prachtige bekers, o.a. de Wisseltrofee, en een prachtig boeket mocht Anneke daarna de felicitaties in ontvangst nemen
   

Kohinoor-Kodi showt al een heel jaar op een hoog niveau en dat maakte hij ook waar op de KCM.

’s Morgens voorgebracht door Ko behaalde hij 1 Uitmuntend en ’s middags voorgebracht door Marlous werd hij Beste Reu en verloor daarna eervol van grootmoeder Berlin in de eindstrijd om de Clubwinnaar titel.
   
Door de eindoverwinning werd Berlin automatisch Beste Veteraan, maar om aan de aanwezigen de vitaliteit van het ras te tonen werden de 2 Beste Veteranen(teef Berlin De L’Ascherann en reu Bono van het Pepelienehofje) in de Ere ring getoond en mochten beiden een Ere-ronde lopen.
   
Anneke met Berlin en de keurmeester van de teven Mevr. Ilona Onstenk- Schenk samen op de foto na het winnen van de Veteranenklasse.
   

Kohinoor-Kodi De L’Ascherann hier voorgebracht door Ko in de Openklasse behaalde met zijn machtige gangwerk de 1ste plaats met Uitmuntend bij keurmeester Dhr. John Williams.
Na de pauze mocht hij het als 2 jarige in de eindkeuring samen met Marlous opnemen tegen de andere winnaars van de diverse klassen en won de titel Beste Reu.

   

De 3 jarige Iron-Icarus De L’Ascherann alias ICA won met overmacht de Kampioensklasse met 1 Uitmuntend en deed ook in de eindstrijd van zich spreken. Na diverse rondjes lopen moest Ica zijn meerdere erkennen in zijn neef Kodi.

Maar met een reserve CAC/ reserve Beste Reu kwalificatie mocht Ica met zijn baasjes Marit en Ard best trots mee naar huis.
   

In de Fokkerijklasse, de klasse waarin alleen fokkers hun fokproducten mogen uitbrengen behaalde Händel-Hayfa De L’Ascherann met overmacht de 1ste plaats.

In de eindstrijd moest zij haar meerder erkennen in haar moeder Berlin.
   

Een andere dochter van Berlin won de Openklasse bij de teven op overtuigende wijze.

Fabulous-Fardau De L’Ascherann van en met Piet Sikma deed het uitstekend en verliet met 1 Uitmuntend en een mooi commentaar van de keurmeester de ring om ook ’s middags haar meerdere te moeten erkennen in moeder Berlin.
   
Lexi-Layla De L’Ascherann werd door Anneke voorgebracht in de Tussenklasse en deed het op de voor haar karakteristieke wijze, dus gewoon zelfverzekerd en prima. Ook voor Lexi was er een 1 Uitmuntend. Dit was op zich al een bijzondere prestatie omdat in deze klasse met 5 deelnemers zij de enige was dit Uitmuntend kreeg.
   

Clever De L’Ascherann in eigendom van en voorgebracht door Trees Leemeijer deed het ook uitstekend en behaalde in de Kampioensklasse 

2 Uitmuntend, een prima prestatie.
   
Volle zuster Corelli-Cara De L’Ascherann deed het ook prima met haar 3 Uitmuntend in de Kampioensklasse direct achter haar zus Clever.
   
De 4de plaats in de Kampioensklasse ook met Uitmuntend was voor Djady De L’Ascherann van Bianca Joustra. Daarmee was zij de derde dochter van Berlin die in de Kampioensklasse achter het plaatsingsbordje kwam te staan.
   

Voor het eerst op een show op de leeftijd van 9 maanden en 6 dagen en dan gelijk met
3 Uitmuntend geplaatst worden in de Jeugdklasse is een prachtige prestatie voor de jonge en nog erg groene

Menno De L’Ascherann samen met baasje Gerwin van den Hardenberg.
   
De al wat meer ervaren Lady-Lara De L’Ascherann deed het samen met baasje Marco van Dommelen prima in de Tussenklasse waarin alleen zus Lexi een U kreeg best goed met 3 ZG
   

Onze eigen jongste en ook nog maar net 9 maanden jonge spruit Monte De L’Ascherann deed het best goed in de met 7 deelnemers grote Jeugdklasse. Met een mooi rapport en 4 ZG zijn we best tevreden op dit moment van ontwikkeling en in een klasse waar maar 2x een U en 3x een ZG en 2x een G werd uitgedeeld.

   

In de Openklasse met 11 deelnemers werd heel scherp geoordeeld door de keurmeester die 2x een U gaf, 4x een ZG en maar liefst 5x een G.
Kaya De L’Ascherann met Dorette Nagel,vorig jaar nog winnares van haar klasse, kreeg dit keer 4 ZG en dat was gezien de andere beoordelingen nog een goede prestatie

   
Voor de ook nog onervaren Mans De L’Ascherann voor gebracht door eigenaar Guus Westra was het ook allemaal even wennen en hij kreeg in de met 6 deelnemers goed bezette klasse ZG
   
Voor de lieve Myhra De L’Ascherann voorgebracht door eigenaresse Els de Koning zat er niet meer in dan een G.
   

Evenals vorig jaar heeft ook dit jaar de bekers voor de Junior Handling gesponsord en uitgezocht.

Met deze sponsoring wil zij de jeugd stimuleren om vaker op shows mee te doen. In de aanloop naar de KCM had zij al een paar keer les gegeven aan diverse deelnemers zodat ze goed voorbereid aan hun wedstrijd konden beginnen.
   
Het is altijd een prachtig gezicht om de kinderen bezig te zien, de spanning straalt van de gezichten af maar ook de voldoening bij een goede prestatie. De ouders aan de kant hebben het vaak niet meer van de spanning. De zusjes Dewi en Jill Brok tonen hier naast aan dat de lessen niet voor niets geweest zijn.
   

Raoul Oudsen mocht deze keer lopen met de zeer ervaren Berlin die zich door Raoul prima liet leiden door de grote ring.

Raoul deed het zeer gemotiveerd en serieus en werd terecht als 2de geplaatst door de enthousiaste keurmeester John Williams die memoreerde aan zijn jeugd jaren waarin hij ook had deelgenomen aan wedstrijden Junior Handling.
   

Jill Brok behaalde door mee te doen al een enorme overwinning op haar zelf omdat voor aanvang de spanning haar bijna de baas was. Maar eenmaal aan het lopen in de ring deed ze het super en had erg goed contact met Hayfa die zich prima liet leiden door de jonge Jill. Super gedaan Jill!

Zeer verdiend kreeg ze de 3de prijs en een mooie beker mee naar huis.
   

De ook nog zeer jonge Luca Oudsen deed zijn uiterste best en bracht de parmantige Lexi prima voor in de ring.
Dit resulteerde in een prachtige 4de plaats en ook Luca mocht een mooie beker mee naar huis nemen zodat beide broers trots op maandag de verdiende bekers mee naar school mochten nemen.

Dat niet alleen de deelnemers plezier hadden aan het deelnemen maar ook Ringmeester Dennis de Vente genood van de jeugdige deelnemers is goed te zien op de foto.
   

Dewi Brok liep net als vorig jaar met Cara en deed het weer heel serieus en netjes.

Dewi mocht met de beker voor de 5de plaats mee naar huis nemen en die zal door haar zeker mee naar school genomen zijn.
   
De collectieve klassen vormen altijd het sluitstuk van een mooie dag. Dit jaar wat minder aanmeldingen dan andere jaren maar toch met 3 deelnemers in de Nakomelingenklasse en 5 deelnemers in de Fokkerijklasse een mooie inschrijving.
   

In de Nakomelingenklasse was er de 1ste plaats voor Berlin met haar dochters.

De 2de plaats was er voor Hayfa met haar 4 nakomelingen van het M nest.
   

De fokkerijklasse was wederom een overwinning voor Berlin die met Hayfa, Cara, Fardau en Djady de show stal. De 2de plaats dit keer voor Kodi, Kaya, Ica, Lady Lara en Lexi.

De groep van het M nest eindigde op de 5de plaats. Met deze klassen kwam er een eind aan een prachtige, gezellige en zeer succesvolle dag voor onze fokkerijproducten.
   
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
   
Metz 03-11-2013
   

Iron-Icarus De L’Ascherann (ICA) kwam, zag en overwon in Metz.
Een lange reis werd beloond met het Franse CAC en het CACIB.
Met dit laatste CACIB is ICA nu INTERNATIONAAL KAMPIOEN.

Felicitaties voor Marit en Ard de eigenaren.
   
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
   
Bleiswijk 03-11-2013
   

De zeer strenge keurmeester Lars Adeheimer uit Zweden gaf maar 2x Uitmuntend aan de in totaal 8 DP deelnemers. Eén bij de reuen en één bij de teven. Lexi-Layla De L’Ascherann was de gelukkige bij de teven en zij won behalve de titel Beste Teef ook de titel Best of Breed.
Dit tot blijdschap van de familie Oudsen en speciaal de jarige Luca.

   

Kohinoor-Kodi De L’Ascherann was weer super sterk en kreeg als enige reu 1U, CAC en CACIB.
Dat hij deze keer de eer van BOB aan half zus Lexi moest laten was bepaald geen schande.
Ook Marlous en William gefeliciteerd.

   

Op de dag van de show werd onze jongste spruit precies 9 maanden, de minimum leeftijd om aan de jeugdklasse mee te mogen doen.
In deze klasse is het verschil van 9 maanden tussen de jongste en de oudste erg groot. Alle deelnemers kregen een ZG, zo ook Monte De L’Ascherann en zij werd als 4de geplaatst.

   
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
   
Dortmund 11-10-2013
   

Niet alleen in Nederland maar ook over de grens zet Kohinoor- Kodi De L’Ascherann zijn beste beentje voor en in Dortmund liet hij alle andere reuen zijn hakken zien.
1 Uitmuntend en CAC – CACIB – BOB en BUNDESSIEGER ’13

Een geweldige prestatie waar eigenaresse Marlous getuige van was en beretrots op is.
   

Maar ook Händel-Hayfa De L’Ascherann, vorig jaar al Beste teef in Dortmund liet haar kwaliteiten uitstekend zien en versloeg alle Duitse teefjes.
1 Uitmuntend en CAC – CACIB en BUNDESSIEGERIN ’13.
Met dit resultaat evenaarde zij het resultaat van vorig jaar en is nu 2x op rij Bundessiegerin geworden en daarmee nu VDH Kampioen.

In de eindkeuring plaatste zij de keurmeester voor een dilemma maar na overleg met de aspirant keurmeester koos hij uiteindelijk voor Kodi als BOB.
   

Monte De L’Ascherann kwam voor het laatst uit in de Puppyklasse en kreeg met een heel fraai rapport en complimenten van de keurmeester 1 Viel Versprechend, in goed Nederlands 1 Veel Belovend.

In Duitsland is er geen keuring in de Ere- ring voor Puppy’s. Op de volgende show, Bleiswijk, start ze voor het eerst in de Jeugdklasse. Monte wordt die dag 9 maanden oud.
   
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
   
Zwolle 05-10-2013
   

Uitgeselecteerd worden in de Ere ring uit een groep van +/- 50 Puppy deelnemers geeft een heel apart gevoel, iets onwerkelijks.
Monte De L’Ascherann werd uitgeselecteerd.

De beste 9 puppy’s werden daarna individueel gekeurd en mochten in een rechte lijn en een rondgang door de ring hun gangwerk tonen aan de keurmeester en het publiek.
   
Daarna volgde de plaatsing vanaf plaats 9 tot en met 4, de beste 3 mochten toen nogmaals een ronde draven door de ring. Monte beschikt over een heerlijk soepel en prachtig in balans zijnde gangwerk en dat toonde zij overduidelijk in de grote ring. Na deze ronde plaatste keurmeester Dhr. Pieter Burema Monte gedecideerd op de eerste plaats met de opmerking: Ik heb enorm genoten van haar schitterende gangwerk.
   

Maar ook show topper Kodi De L’Ascherann
deed het weer uitstekend en werd voor de 3de keer in vijf weken BOB.
Kodi werd Beste Reu en versloeg daarna alle teefjes en mocht als Beste van het Ras ook in de Ere ring zijn opwachting maken.

Zijn eigenaresse Marlous Dubbink-Heukels was aanwezig in Zwolle en bijzonder trots dat haar Kodi dit weer presteerde.
   

Maar ook bij de teefjes waren twee
De L’Ascherann honden aanwezig om mee te strijden om de prijzen. In de tussenklasse deed
Lexi-Layla De L’Ascherann het uitstekend en kreeg 1 Uitmuntend.
Een prestatie waar ze mee thuis mocht komen bij de trotse eigenaresse Astrid Oudsen-de Lange

   

In de met de meeste deelnemers bezette Jeugdklasse bracht Marco van Dommelen zijn Lady-Lara de L’Ascherann voor de 2de keer uit en deed dit zeer verdienstelijk. Met een mooi rapport, een kwalificatie Uitmuntend en de 2de plaats mochten zij de ring verlaten.

Gefeliciteerd Marco, ga zo door!
   
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
   

Maastricht 27 en 28 september 2013

   

Op de twee daagse Int. Dog Show Maastricht behaalde Kohinoor-Kodi De L’Ascherann op de eerste dag bij keurmeester Dhr. E. Wieldraaijer 1U en CAC-CACIB en BOB.

Op de 2de dag bij keurmeester Dhr. B. Baic 1U, res. CAC en CACIB
   

Lexi-Layla De L’Ascherann behaalde bij Keurmeester Dhr. E. Wieldraaijer in de Tussenklasse 1U, res. CAC-CACIB.

Op de 2de dag bij keurmeester Dhr. B. Baic eveneens 1U, res. CAC, CACIB
   

Lady-Lara De L’Ascherann kreeg na een matige presentatie op zaterdag ZG.

Op zondag ging het presenteren een stuk beter en Lady-Lara behaalde in de Jeugdklasse na een spannende strijd 2U bij keurmeester Dhr. B. Baic.
   

De nog maar 7 maanden jonge Monte De L’Ascherann schrok op de eerste dag enorm van een omvallende vuilnisbak pal naast haar bench en dit beïnvloede haar presentatie, des ondanks kreeg ze op de eerste dag 1 VB en Beste Pup

Op de 2de dag was ze al wat over de schrik en presenteerde beter, ook toen kreeg ze 1VB en Beste Pup
   
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
   
Rotterdam 24-08-2013
   

Prachtig resultaat in Rotterdam waar Kohinoor-Kodi Beste reu en BOB werd en Lady-Lara Beste teef.
Voor Marco van Dommelen de eerste grote show in de Jeugdklasse en dan gelijk de kop pakken en Lara mocht als enigste met een Uitmuntend de ring verlaten.
Proficiat Marco.
Kohinoor-Kodi deed het weer uitstekend en behaalde verdiend de BOB titel samen met Ko

   

Lexi-Layla werd dit keer door Anneke voorgebracht in de Tussenklasse en kreeg 1 Uitmuntend en het CACIB.

   

Onze jongste telg Monte kwam uit in de Puppyklasse en kreeg met een mooi rapport 1 Veel Belovend, ze had duidelijk schik aan het showen en liep heerlijk haar rondjes.

   
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
   
Bremen 03-08-2013 en 04-08-2013
   

Handel-Hayfa ging met 1U, CAC, CACIB en BOB naar de Ere-ring en trok daar de aandacht van de Zweedse keurmeester die zeer onder de indruk was van haar verschijning. Tot onze verrassing werd Hayfa als 3de op het erepodium geplaatst in de grootste rasgroep (2) die bestaat!

Een plaatsing die we nog niet eerder hebben bereikt en vele tongen los bracht bij de bezoekers
   

Good Old 10 jarige Berlin deed het ook uitstekend met prachtig gangwerk en werd ook in de Erering uitgeselecteerd bij de Beste Veteranen. Het behalen van de halve finale was een mooi resultaat en afsluiting van de dag.

   

Op zondag 4 augustus was de Nationale show en Keurmeester Monika Felsche was net zo onder de indruk als de keurmeester in de Erering op zaterdag. Ook op zondag dus de BOB titel voor Hayfa. In de Erering ook weer een prima presentatie maar geen plaatsing op het podium dit keer.

   

Ook Berlin deed het weer uitstekend en werd weer Beste Veteraan en mocht ook weer in de Erering verschijnen en bereikte daar ook weer de halve finale.
Een prestatie waar we trots op zijn.

   

Monte was op zaterdag een half jaar oud geworden en mocht daarom op zondag haar debuut maken op een internationale show in de Puppyklasse. Met een mooi rapport en een prachtige presentatie, ondanks haar jeugdige leeftijd, mocht zij de ring met 1 Veel Belovend verlaten.

   
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
   
06-07-2013 Echt
   

De buitenshow in het Limburgse Echt vond plaats bij prachtig en warm weer. Kohinoor-Kodi deed het prima, kreeg 1 Uitmuntend , CAC CACIB en werd tevens BOB bij keurmeester Mrs. Moa Persson uit Zweden.

   
Lexi-Layla kwam uit in de Jeugdklasse en kreeg dit keer 2 Uitmuntend en res. CAC.
   
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
   
02-06-2013 Oss
   

In Oss nam Kohinoor-Kodi revanche op de keurmeester van Arnhem die hem toen niet hoger waardeerde dan 2U.

In Oss toonde Kodi maar weer eens dat hij toch echt een Uitmuntende hond is en verliet met 1U, CAC CACIB en BOB de ring bij keurmeester Mevr. Runderkamp.
   
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
   
20-05-2013 Arnhem
   
De Pinkstershow in Arnhem leverde dit keer geen toppositie op, Kohinoor-Kodi moest het deze keer doen met een 2U klassering bij keurmeester Hiddes.
   
Ook Lexi Layla viel minder in de smaak en moest dit keer genoegen nemen met 1 ZG in de Jeugdklasse.
   
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
   
Goes- 23-04-2013
   

Kohinoor-Kodi De L’Ascherann, ”Kodi“ presenteerde zich lekker ontspannen en liep heerlijk mee door de grote ring.

De Ierse keurmeester Beare keurde erg streng bleek later op de dag, daarom waren wij extra blij met de Uitmuntend die Kodi kreeg. Met 1U, CAC-CACIB-BOB deed Kodi het uitstekend.
   

De jonge veelbelovende jonge teef
         Lexi-Layla De L’Ascherann
werd weer netjes voorgebracht door eigenaresse Astrid Oudsen en ook Lexi kreeg  1U, Jgd. CAC en CAC.
met dit resultaat is Lexi nu
Nederlands Jeugd Kampioen.

Felicitaties voor Astrid met dit mooie resultaat.
   
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
   
Antwerpen België 13-04-2013
   

Op zijn eerste buitenlandse show maakte Kohinoor - Kodi De L’Ascherann een prima indruk op de Duitse keurmeester en kreeg vlot 1 U en CAC- CACIB en werd daarmee Beste reu en daarna ook nog BOB.

Felicitaties voor eigenaresse Marlous Heukels.
   
De 7 jarige Corelli- Cara De L’Ascherann had in het verleden al diverse prijzen en dus CAC’s gewonnen in België maar had nog 1 puntje nodig om de titel Belgisch Kampioen te bemachtigen. Met 1 U, CAC en CACIB als resultaat is zij nu ook Belgisch Kampioen.
   
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
   
Leiden 24-03-2013
   

Voor de 2de keer uitkomend in de Jeugdklasse maakte Lexi – Layla De L’Ascherann veel indruk op de keurmeester en ze kreeg 1 U en het Jgd. CAC en het CAC. In de eindkeuring mocht zij het opnemen tegen de Beste Reu, zijnde haar halfbroer Kodi en ook dat won zij zodat ze als BOB de terugreis mocht maken. Proficiat voor Astrid net begonnen is met showen en nog vaak van zich zal laten horen.

   

Kohinoor-Kodi De L’Ascherann kreeg in de Tussenklasse 1 U en werd verkozen tot Beste Reu en kreeg het CAC- CACIB.
Bij het overlopen voor de BOB titel werd Kodi verslagen door halfzus Lexi.
Felicitaties voor eigenaresse Marlous Heukels.

   
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
   
Crufts Engeland 10-03-2013
   
   
De reputatie van Ica was hem al vooruit gesneld naar Engeland en hij was dan ook de te kloppen reu. Ica moest het opnemen tegen een Jeugd Reu uit Engeland die hij in Brussel nog verslagen had. De eindstrijd ging zoals verwacht tussen Ica en zijn jonge concurrent en de laatste won de titel van Beste Reu en werd later ook nog BOB. Voor Ica dus de mooie titel van Reserve Beste Reu op de Crufts. Marit en Ard gefeliciteerd met dit resultaat.
   
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
   
Groningen 02-03-2013
   

Met een ijzersterk optreden van
Kohinoor-Kodi De L’Ascherann, voorgebracht door Ko, veroverde Kodi een 1U klassering en het CAC-CACIB en na overlopen tegen de beste teef ook de BOB titel.
Bijzonder was dat Kodi mocht overlopen tegen zijn halfzusje Aaltje.

Het fraaie beeldje van het Peerd van Ome Loeks was zijn beloning.
   

La Ludovika-Alexia De L’Ascherann, afgekort Aaltje, lag amper 3 maanden geleden, na een aanval van een loslopende vechthond, nog verlamd in de Universiteitskliniek in Utrecht. Een spoedoperatie heeft haar leven gered en daarom was het winnen van het Jeugd CAC en het CAC een prachtige beloning voor een prachtig teefje en de eigenaren Rick en Richard die hier heel veel energie en zorg in hebben gestoken. Gefeliciteerd Boys!

   
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
   

Hoogstraten 17-02-2013

   

Met een reu en een teef naar Hoogstraten gereden zonder de eigenaren en met 2 prachtige resultaten terug gekomen.
Bij de teven was het Izzi De L’Ascherann die in de Openklasse 1 Uitmuntend + CAC + CACIB kreeg en als Beste teef over mocht lopen voor de beste van het ras. Izzi liep prima en werd verkozen tot B.O.B.

Een mooie voortzetting van een prima show reeks. Felicitaties voor Yvonne en Miranda
   

Gino De L’Ascherann liep in de Kampioensklasse prima en kreeg 1 U + CAC + CACIB.
Met dit resultaat behaalde Gino zijn laatst benodigde Kampioenspunt en is nu Belgisch Kampioen.
Gino is nu Nederlands, Belgisch, Deens en Internationaal Kampioen.
Felicitaties voor Christel en Sweer.

   
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
   
Show Eindhoven 03-02-2013
   

Sommige mensen, in dit geval Wilko Platje, vallen ook altijd met hun neus in de boter!!
Wilko was zo bereidwillig om bij onze afwezigheid de honneurs voor de kennel De L’Ascherann waar te nemen en aan beide eigenaren van de kersverse Nederlandse Kampioenen een fraaie fles wijn met speciaal etiket te overhandigen, Wilko bedankt !

   

Bij de reuen behaalde Iron-Icarus (Ica) De L’Ascherann zijn zoveelste CAC+CACIB en werd dus Beste Reu. Bij de teven kreeg Izzi De L’Ascherann het reserve CAC+CACIB en ook dat resultaat was voldoende om kampioen te4 worden.
Marit en Miranda van harte gefeliciteerd met jullie beloning voor een prachtige Nederlandse show carrière.

   

Maar in Eindhoven was ook weer een nieuwe generatie vertegenwoordigd die in de Jeugdklasse werd gepresenteerd door Astrid Oudsen. Astrid bracht haar Lexi-Layla De L’Ascherann netjes uit en Lexi werd gewaardeerd met 1U en het Jeugd CAC.
Astrid van harte gefeliciteerd met dit resultaat.

   
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
   
Genk 13-01-2013
   
Fabulous-Flint De L’Ascherann sloot zijn keurloopbaan voorlopig af met het behalen van 1U, CAC, BOB en werd daarmee Belgisch Kampioen. Gefeliciteerd Wilko en Corry.